Rólunk

Cégünk favázas könnyűszerkezetes házak kivitelezésével foglalkozik. Az időtálló magas minőségű technika által energiatakarékos, modern, egyedi házakat építünk.

A kiváló környezetbarát anyagok, a stabil időtálló faszerkezet, az alacsony káros anyag kibocsátás óvja környezetünket.

Merjen álmodni, és mi megalkotjuk álmai otthonát!

Fodor László vagyok, az Aido Home - "könnyűszerkezetes ház rendszer " szakmai vezetője

Családom több generáción keresztül foglalkozott fával, elsősorban az ácsmesterséggel, így fiatal korom óta lehetőségem nyílt a szakma megismerésére, kitanulására. Szakmunkás tanulóként kitűnő eredménnyel végeztem tanulmányaimat, majd egy szakértő keze alatt - aki édesapám volt - megismertem az ácsszakma minden csinnyát-binnyát. Inaséveim letelte után több helyen (külföldön) is dolgoztam, ami remek tapasztalatszerzésnek bizonyult. Ezen időszak alatt ismerkedtem meg a Magyarországon akkor még újdonságnak számító könnyűszerkezetes technológiával, aminek hazai fejlődését, térnyerését végig tudtam követni.

Miután alaposan megismertem és megtanultam a könnyűszerkezetes technológia alkalmazását, a korábban megismert eljárások, módszerek sokaságából kiválasztottam azokat, melyek száz százalékosan illeszkednek elveimhez: a környezettudatosság összhangban az alacsony építési és üzemeltetési költséggel. Ennek a kiválasztási folyamatnak végeredménye az lett, hogy személyes tapasztalataim és a család technológiai örökségének kombinálásával egy olyan know-how-t (folyamatos szigetelési felületet biztosító technológiát) dolgoztam ki, amely egyedülálló hőszigetelési képességet és minőséget biztosít az általunk felépített házaknak.

Az általam készített házakat az egyéni igények szerint, a kapott tervek alapján építjük fel és a  felépítésének határidejére garanciát vállalunk. Célunk olyan otthonok építése, melyek minél több családnak nyújtanak otthonteremtő megoldást elérhető áron, ahol a kivitelezési idő rövid, az elkészült házak élettartama hosszú, fenntartási költségük pedig rendkívül alacsony.

Környezetvédelem szempontjait figyelembe véve a kivitelezés során elsősorban olyan építőanyagokat választok, amelyek előállítása alacsony széndioxid kibocsátással történik (ami odafigyeléssel és a szállítók versenyeztetésével összességében nem jelent magasabb bekerülési költséget), illetve a lakóházak és az épületek fűtésére elsősorban az alternatív energiát hasznosító technológiát ajánlom. Ezek a magasabb bekerülési költséggel bíró fűtési rendszerek már középtávon is - az alacsonyabb fenntartási költségeknek köszönhetően - rentábilissá válnak. Mivel csakis korszerű szigetelési technológiával ellátott épületeket építünk, melyek természetesen környezetkímélő anyagok felhasználásával épülnek, így az általunk épített lakóházak energetikai besorolása az A és A+ kategóriába tartozik.

A fenti elveknek és magas minőségű könnyűszerkezetes házainknak köszöhetően külföldön is dolgozunk.

Tájékoztatom az érdeklődőket, hogy az elmúlt évek során hazánkban az építtetők létszáma megemelkedett. Így a leterheltség növekedés miatt az elsőkörös megkeresésekre nem áll módunkban minden részletet lefedő költségvetést küldeni. Természetesen hozzávetőleges árat szívesen küldünk, de tételes költségvetést csak személyes egyeztetés után tudunk biztosítani.

Sajtó:

Csapdahelyzetben az építtetés és építővállalkozás – látszik-e kiút? 
Az építőipari vállalkozások csapdahelyzete
Az építtetők és építővállalkozások csapdahelyzete
A végleges falusi CSOK lista: a preferált települések megyénként